Birdunyabircennetannesi kizimd e ilk başladığında çok severek gitti ,ben sandimki biz yaptık bu işi hallettik diye ama 2. Haftasında hem hastalıklar baş gösterdi hem de gitmek istememe başladı derken ,ağlasa da sizlasa da biz bırakıp gittik ( o dönem ben de çalışıyordum ) ,evde kalırsın tek başına kalırsın kimse yok diyordum ,o zaman halama bırak o bana bakar diyordu ( 3 yaşına kadar halası baktı ) ben de halan hasta sana bakamaz hastanede dedim hep , öğretmen de diyordu zaten ilk başta uyumlu görünüp sonradan ağlayan çocuklar en sıkıntılı olanı diye ,o yüzden bu konuda asla iltimas tanımadık çünkü bunu yapsak ileriki eğitim hayatında da bunu yapacaktı, okulu güzelleştirecek yöntemler denedim ,kıyafetini kendi seçti hazırladı akşamdan ,her güne bir etkinlik yapıyorlardı zaten diyordum acaba bugün neler yaoacaksin çok heyecanlıyım akşam bana anlatmani sabirsizlikla bekliyorum diye , kreş sonrası da bol bol vakit geçirdik konuştuk anlattı hep ,arkadaş edindirdik kreş ortamındaki bir iki kişi iş ortamindan arkadaşlarımızın cocuklariydi ,onlara gittik geldik ki kaynassinlar gitme hevesi daha da artsın tarzı şeylerle 1 seneyi tamamladık inşallah şimdi de anaokulu serüvenimiz başlayacak ben de şimdi ufaktan tirsmaya başladım acaba aynı süreci yaşar miyiz diye