Kızlar ben şu an 32 haftalık hamileyim ve bir buçuk yaşında kızım var. Yaklaşık bir buçuk ay sonra doğum inşallah. Annemler başka ilçede oturuyor biz başka bir ilin ilçesinde aramızda 3buçuk saat var. İlk kızımı normal büyükşehirde doğurdum annem yanımdaydı eşim de gelip gitti. Daha sonra annemin evine geldim bir ay falan kaldım. Sezeryan olduğu için merkezden ilçeye gitmek benim için biraz zor oldu yollar hep virajlı vs. Şu anki doğum da sezeryan olacak mecburi. Kızım küçük o nerde kalacak sorunu var. Bu yüzden ben annemgilin oturduğu ilçede doğum yapmak istiyorum. Bir tane kadın doğum uzmanı var. Bugün kontrole gittim sezeryan yapıyorum herhangi bir risk yoksa ama burda yeni doğan yoğun bakım yok her riski göze alıp imza atıp öyle yapıyorum dedi. Yani annemlerin ilçede yaparsam doğumu kızım için gözüm arkada kalmayacak babam ve babası ile annemlerde olacak. Biz annemle hastanede olacağız. Zaten hastane çok yakın. Taburcu olunca da direkt annemlere geçeceğim yol derdim olmayacak. Sizce riski göze alıp küçük ilçede mi doğum yapmalıyım yoksa tam teşekküllü şehir Hastanesinde mi🫠🫠