aselahsenn Kızlarr bebeğim 20 aylık kulağını deldircem kupesinide çok hevesle aldım şuan okadar içim tuhaf ki çok aglayacagini düşünüyorum inşallah öyle olmaz ama çocuğumu biliyorum sanki kötü birşey yapiyomus gibi hissettim vazgecicem galiba içim çok tuhaf 🥹
Asynm aselahsenn bende çok istiyorum lakin ben alerjisi olan bir insanım acaba onunda var mı birşey olur mu diye korkumdan deldirmedim
EliS_ aselahsenn 6 aylık deldirdim iyi diyorum. En çok 1 dk falan ağladı oda tık sesine bence. Kesinlikle kız bebişlere çok yakışıyo. Bence vazgeçmeyin. 🌸
Minii_baby aselahsenn hiç ağlamadı kızım dikkatini çekecek bir şey açın ona zaten uyuşturuyorlar yerini
cansuyagmur aselahsenn delirdiniz mi benimde 28 aylık ctesine randevu aldık. Galiba gidemiycem. Çok ağrılı bir süreç mi
aselahsenn cansuyagmur deldirdim o an ağladı ama gönlünü yaptık sustu hemen ondan sonra da ben bir hafta banyo yaptırmadım ve hergun krem sürüp oynattim kulağını bir hafta sonra altın kupesini taktım banyo yaptırdım hiçbir sorun yok hemen girdi benim taktiğim küpe hergun oynattigim idin delik güzel olmuş
__DerinDeniz__ aselahsenn ben de düşünüyorum kızım 2 yaşında . Ağrısı sadece o an olur. Bu arada ben de küpe arayışındayım fotoğraf atabilir misiniz merak ettim