neseli-anne Merhaba hanımlar benim oğlum 2,5 aylık yaklasık bır haftadır beni emerken kafası terliyor acaba sıkıntılı bir durummudur randevumuza 10 gun var başına gelen oldumu?
AhmedFurkanmom neseli-anne yok bi sıkıntı emerken enerji sarfediyor ve uzeri kalınsa bu sekılde durumlarla karşılaşmanız normal
Kullanicianne neseli-anne benimde bebegim 3 ay 5 gunluk bazen kafasi o kadar terlemis oluyoki bilriginiz su besigin icinde falan normaldir heralds bende merak ediyorumb🙂
Sblaksy neseli-anne bizde 2.5 aylığız gece yatarken başı su gibi oluyor sürekli altındakini değişiyorum uyanınca saçı fazla ondan mı acaba diye düşündüm bende 🙄
Cansu08 neseli-anne benim doktorum şöyle demişti. Bebeği kalın giydirmeyin. Tulum giydirmeyin. Alt üst olanlardan giydirin. Ayaktan belden bir şekilde hava akımı olmalı dedi. Yoksa başı açıkta olduğu için baştan terler dedi. Baştan terleyip sonra üşürse burnu falan tıkanır. Bana böyle dedi.
neseli-anne Teşekkür ederim cevaplarınız için rahatladım korku saldı beni acaba bir sıkıntı mı var diye