kzgldmtt bir oark var mahallemizde icinde cay bahcesi tarzi biryer var bahceli parki goruyor orayi tuttuk sunnet nisan va de yapiliyor orada pahalidir dedim sansimi deniyeyim yeni el degistirmis hic dogum gunu kutlamadik 3 bin uygunsa sizin icinde dedi banada uygun geldi iatedigim kadar kisi cagirabilecegim bir iki oyun alani olan kafe sordum kisi basi fiyat veriyor ve cok pahali oluyor suslemeyide kendim yapiyorum dolap uygulamasindan branda afis almistim onu kullanicam 3×2 metre buyuk bir branda pleksi sutun kiralamayi dusunuyordum 200 lira parti malzemeleri satan bi yerden ama esimin arkdasi elimde var demis demir uzun sehpa tarzi onlari aliriz belki … hediyelik de litrelik kolonya aldim ve cep boy sprey aldim doldurudm icini etiket bastirdim yapistirdim uzerine .. pstamizida evde pasta yapan bir ablamiz var her sogum gununde o yapar ona yaptiriyorum.. elbisemide dolap uygulamasindan aldm cokcok kararsizdim icime sinen bulamamistim oldugu kadar diyorum artik sayfamda var elbisem burdaki annelere fikir sormustum beyaz bir elbise .. oglumada salopet gomlek istiyordum ozel dikim 700-1000 tl arasi fiyat verdiler trendyolda salopet papyon 550 en uygunuydu ama sans eseri tedi magazasinda 189 liraya son bir adet kalmis salopet gomlek vardi renkleride uyuyordu az cok onu aldim 🙈🙈🙈 birde iki ogrenci kiz var kuzenimin sunnetine de geldiler palyanco olarak 200-300 lira garclik parasina cocuklari eglendiriyorlar onlar gelecek cocuklarla ilgilensinler yuz boyama yapsinlar anne babalar rahat otursunlar diye dusundum aylardir buna hazirlaniyorum eve el isi aldim bu ivir zivir parasinj cikarabilmek icin yoksa tek maasla bunlar imkansiz 🥰🥰🥰 1 eylulde bizim gunumuz sizin daha gec tarihse fotograv atarim fikir olur 🎈