cocomela Kızlar bebegım 2aylık.ınanılmaz bır sırt agrısı yasıyorum,bıcak saplanıyormus gibi oluyor artık dayamamıyorum.aynı sorunu yaşayan var mı?çözümü nedir😞
CidemNisa cocomela sanki o sırtım çıt diye ikiye ayrılcak sanıyorum bi benim sanıyordum değilmişim öyle bir ağrı yok böyle çatur çutur kemiklerim kırılcakmış gibi hissediyorum
Kmsl cocomela benimde bebeğim 2 aylık sırtımda inanılmaz ağrı var sanki ikiye ayrılıcak normal mi bilmiyorum
2011ranaalp Doğumla alakası yok bence emzirmeden dolayı oluyor çoğunluk la zamanla gecer aynı sıkıntı bende de var
Ata0707 cocomela evet benim de spinal’den sonra oldu..özellikle eğilip kalkarken çok ağarıyor,kitlenip kalıyorum
cocomela ikos58 benımkının sebebı zona ymış tedavı olunca gecti cok sukur ama epidural yapılsn yer bastırınca acıyor hala 3bucık ay oldu
ikos58 cocomela gecmıs olsun. Belımden 7 kez ıgne yapılmasına ragmen odem varmıs spınal tutmadı genel anestezıyle sezeryan oldum belkı de ondandır
Dsdssf Bebegim 3 bucuk aylik ayni agri bnde de var. Yataga yatmaya korkar oldum. Ama emzirmeden oldugunu dusunuyorum bnde.
cocomela Dsdssf sırtınıza bakın kırmızı kormızı noktacıklar cıkmıştı bende zona belırtısı umarım sızde yoktur