Defne_Sare Merhaba bayanlar 2 aylık bebeğim var doğum yaptığımda göğüs uçlarım tam çıkmadığı için hemşireler silikon uçla emzirttirdiler zamanla emdiği için uçları çıktı ama bebeğim bu sefer de göğsümü tutmuyor silikona alıştı bir yere giderken çok zorlanıyorum silikonu çıkart bi elinle onu tut bi elinle bebeği çok zor oluyor benim için ne yapmamı önerirsiniz başına gelen varmı böyle bi olay
Ygtkrn Defne_Sare Çok zor gerçekten ben 7 aydır öyle emziriyorum. Çenesi kuvvetlendiğinde tutuyor memeyi ama hemen yara oluyor. Tekrar silikonla emmesi gerekiyor ☹️
goktugg Defne_Sare benimde oğlum 2 aylık doğum yaptığım da benim de göğüs uclarim çıkmadıgi için silikon uç kullandim hala da kullanıyorum bende alistiramadim gogsumu verdiğim de ağlıyor ama uyurken verince alıyor o şekilde emiyor uyanıkken hep silikonla emmek istiyor
Ankarali Defne_Sare kendine sıkıntı yapma alışacak bi süre sonra ve kendiliğinden bırakacak merak etme ben de iki üç kadar onunla emzirdim sonra kendisi bıraktı
Defne_Sare Ygtkrn 7. Ayında mı tutmaya başladı bebeğiniz evet çok zor her yerde öyle emziremiyorum bide milletin soruları bitmiyor gördükleri zaman 🤦♀️
Nur-Caner19 Benım de öyleydi tam 2 aylıkken almasada aglata aglata zorla nemeyı verdim cok sukur alıstı sonra
Ygtkrn Defne_Sare 5 aylıkken tuttu ama düzgün emdiğinden emin olamadım. Alışmışız silikona:) tutsun diye çok zorlarsan emmeyi bırakabilirmiş. Ben o yüzden çok zorlamadım aslında. Yeterki emsin dedim.
Nur-Caner19 Defne_Sare tani tabi basta dayanamadım bende hemen aglaymadım verdim silikon nemeyı ama baktım olacak gibi degıl onun saglıgı acısından sonucta
GokturkAlp Merhaba, bende doğduğun da kullandım. 2,5 aylıkken bıraktı. Göğüs uçları yara da olmadı çünkü bebek nasıl memeyi kavrayacagını öğrenmiş oluyor. Silikonla emzırırken, silikonu ağzından çekip emmeye devam ettirdim ben öyle öyle bıraktık.
GokturkAlp Defne_Sare işte benim teşvik etmemle memeyi tutmaya başladı. Diyorum ya silikonu çekiyordum, memeyi tutturuyrdum. 4-5 gün dsonra direk memeyi verdim silikonsuz ve kabul etti öyle devam etti. Şuan 9 aylık
Nilselin Geçenlerde çok zorladım ağladı ertesi gün kendiliğinden silikonsuz alıverdi memeyi çok sevindim ama birgün dayanabildim çünkü çok acıttı göğsümü bende geri döndüm silikona n olacak bu işin sonu bilmiyorum walla 😩😩😩😩