mom97X Kızlar bebeğim 2 aylık, Philips Avent’in 0+ numaralı biberonunu kullanıyorum. Bu numara hangi aya kadar kullanılıyor ? Hangi ayda kaç + numaralı almam lazım ? (İlk çocuğum o yüzden tecrübesizim)
Hi-back mom97X 0+ tek akışlı oluyor yeni doğan zamanı için yavaş aktığından dolayı uygun . Daha sonra 1+ var çift akışlı bir öncekine nazaran daha hizli akmasını sagliyor. Daha sonra 3+ var 6+ var bunlarda daha hızlı akış sagliyor ve bu ay üzerinden oluşan biberon uçları bebeğin o ayda ne kadar akışa göre içe bildiği için tasarlandığı için daha rahat ediyordum ben . Ama şöyle bir şey var bebeğiniz zaten iki aylık olmus simdi aynı uc ile devam edip 3. Ayında 3+ a gecerseniz daha tasarruflu olur daha sonrada 6. Ayda 6+ a geçeceksiniz ve yanlış hatırlamıyorsam sadece o uçla yola devam edeceksiniz 💐
maviummu19 mom97X ben biberon ucu olayını unutup 7.aya kadar onu kullandım sonra bebeğim artık biberondan iki fırt çekiyo ağlıyodu almıyodu 7.ayda biberon ucunu değiştirdim normale döndü ilk 6 ay sorun olmadı ama
mom97X Hi-back 2 numara filan varmış bir de tam anlayamadım, bir ay sonra 3. ayına geçtiğinde direk 3+ başlığını mı almalıyım ..?
Myrtle mom97X ben 3cu ayda 3e gectigimden beri memeyi istemiyor 2 ye donecegim. Direk 6 ya gecmeyin derim. Biberon markasindan bile sogudum yeni biberon bakacagim 😭🤔
Nacafa mom97X bende hep avent kullandım ama ayına uygun olanı aldım büyük olanı kullanırsanız çok fazla gelir içemez. ebebek sitesinden başlıklara bakın 2. Görselde hangi aya hangi başlığın uygun olduğu yazıyor
mom97X Myrtle ben dün başka bir biberon denedim almadı, Philips’e alışmış mecbur yine Philips alacağım 🤷🏻♀️
Hi-back mom97X canım 3 aylık olduğunda 3+ a gecip 6. Atina kadar kullancaksin yani . Pek bir şey yok 😂
mom97X Kız benim kafam karıştı numaralar + lar delik sayıları filan Bebeğim 2 aylık 0+ kullanıyorum bundan sonra hangisini alayım kullanayım bi yol gösterin bacım tecrübesizim
Myrtle mom97X ben dogdugundan beri 2 numara kullaniyordum 3cu ayda 3e gectim ama 2ye donecegim geri. Biberon emziginin ustunde numara yaziyor sizinkinde kac yaziyor ona bakin 🤔