sumeyyeuzuun_ Merhabalar🌻 Başlıktanda anlayacağınız üzere hipotiroid hastalığınız kaç yıldır tedaviyle devam ediyor ve herhangi bir düzelme yaşadınız mı yoksa ilaçla mı devam ediyorsunuz kalan hayatınıza🌝 ilacı bırakıp iyileşen var mı?
bisenakillisinzaten sumeyyeuzuun_ bu hastalık doğuştan mı oluyor yoksa sonradan mı oluyor acaba bide belirtileri neler
MiracAlpinveUmutunAnnesi sumeyyeuzuun_ Haşimato hastasıyım bende çok az çalışıyor tiroidlerim. Sürekli ilaç kullanmak zorundayız
sumeyyeuzuun_ bisenakillisinzaten benim ergenlikte çıktı bir ara düzeldi yıllar sonra aslında tiroidlerimin aşırı tembel olduğunu öğrendim teşhis olarakta bu konuldu🥲 soğuğa gelememe, ciltte kuruluk, kabızlık, depresif durumlar vs.
MiracAlpinveUmutunAnnesi sumeyyeuzuun_ 6 yıldır oğluma hamileyken kullanmaya başlamıştım ama ben sürekli unutuyorum ilacı almayı ya
sumeyyeuzuun_ MiracAlpinveUmutunAnnesi sizin benden fazlaymış🤭 düzenli almazsanız değerler yükselebilir yalnız🌝
Sekeroglannn sumeyyeuzuun_ 13 yıldır ilaç kullanıyorum. Kendiliğinden düzelen bi hastalık değil o yüzden ilacı bırakırsanız vücudunuzun düzenini bozarsınız
sumeyyeuzuun_ Sekeroglannn aynen farkındayım bende, doktor kontrolünde alıyorum zaten hep raporluyum🌝
Anne_33 sumeyyeuzuun_ bendede var hamilelikten önce iki yıl kullandım ilaç 25 lik ile başladım 75 lik e kadar yükseldi hamileyken de farklı bi tür ilaç yazdı oda 75 lik ti doğumdan sonra düştü şaşırtıcı bi şekilde 6 aydır kullanmıyorum çok şükür inşAllah sizinde düzene girer 🙏
sumeyyeuzuun_ Anne_33 maşallah ne güzel ben doğumdan sonrada devam ediyorum 100 alıyorum ben şu an🌝 inşallah🌸
cikolataliekmek sumeyyeuzuun_ Bende de hipertiroidi var emziriyorum çare de bulamadım ilaç kullanmıyorum, inşallah siz cevap alırsınız buradan üstte kalsın çok geçmiş olsun 🙂