anniskomb Kızlar 4 aylık gece 1den önce gece uykusuna geçmiyor herkes doktor dahil aaa bebek durmaz deyip duruyo ama uyumuyor yani 9 da uyusa 10 da uyanıyo var mı uyumayan bebişlerr
balmom59 anniskomb gündüz kaç kere kaç saat uyuyor sabah kaçta uyanıyor kaç saatte bir besliyorsunuz?
terazianne anniskomb 4.ayimiz çok zor gecmisti gerçekten zordu geçiyor ama.zamanla . gece uykusuna rutin oluşturup karanlık veya Los odada uyut bence.ve ben uyansa bile o odadan hiç çıkarmıyorum orda salla pispisla emzir vs.diger odalara goturmuyorum.yas 2 oldu hala öyle yapıyorum
papatya122 anniskomb bizde 4 aylık olduk 5 dk uyuyor uyanıyor geceleri daha sık uyanmaya başladı hiç birşeyi kabul etmiyor kucağımda pışpışlıyorum ayağımda sallıyorum dua açıyorum zor uykuya geçiyor kendini attırıyor gazını da çıkarıyor neden böyle oluyor anlamıyorum
babyyazgan anniskomb bizim bebe de asla uyumuyor gün içinde keyfi çok çok iyi gün içindeki uykularında da sorun yok gece uykusuna bir türlü geçemiyoruz 4 gün oldu artık nasıl hallolacak bilemiyorum 3 ay 25 günlük 🥺
bebeklihayatt137_ Bizdemi anormallik var benim bebis gece kesintisiz 8 9 saat uyur acikinca uyanır hemen geri uyur