1defnesmom Ay kızlar kızım yürümüyor diye sitem ettim ama yürüyor artık tabi 10 adım atsa mesela düşüyor ama iyi yürüyor dışarıda hemen düşüyor ama 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 1defnesmom bi yandan yürümesini çok istiyorum, bir yandan gelecek yaramazlıklardan korkuyorum 😱 😂
Betizz 1defnesmom ne kadarlık bebegınız benım kızım hala yürümüyor emeklemede level atladı yürüme yok napsam bilemedm
Snglkargc_0107 1defnesmom bende bi ayaklansa dedim ama şu an yürüyor ama arada elimi tutmak istiyo kendi başına tam yürüyemiyor 13 aylık ama galiba yürüyünce daha zorlaşıyor öyle diyorlar hep bende düşünüyorum ki yürüse beraber yürür iş yaparız🤣
1defnesmom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bırak yürüsün kız aman yaramaz da olsun bir daha gelmez bu günler kaç aylık 😂
1defnesmom Betizz benim kızım da 7 aylık emekledi 9 da tutunarak giti 14 ayına gircek kaç gün sonra 14 aylık seninki kaç aylık🤭
1defnesmom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay hangi ay ayın kaç Benşm de 14 aylık kız bebek erkekten farkı yok baya yarmaz çekmecelere girip içine oturuyor düşün 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 1defnesmom haziran 5 sizin Benmknn erkekten farkı var ya😂oğlumda görmediklerimi kızımda görüyorum 😂 Oğlumun bebekligi ne kadar uslu geçtiyse bu tam tersi
1defnesmom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala amin inşallah ama hiç bir zaman sitem etmedim olsun yaramaz olsun evlat çok güzel Allah olmayanlara versin ikincisi de düşünüyorum 🤭😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 1defnesmom Amin. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲 Ben 3.düşünmüyorum, kazaya kurban gitmekten de çok korkuyorum. (insanın korktuğu da başına gelir derler) 🤷
1defnesmom Snglkargc_0107 ben bir fark ve zorlanma görmedim tam tersine o ne kadar yürüse o kadar gözüme hoş sanki yeni anne oluyorum tekrar tekrar 🥹
Snglkargc_0107 1defnesmom bende öyleee🥹🥹 ah bu duygusallıklarımız☺️☺️ ama sanki yürüdükçe daha güzel oluyo gibi dimi
1defnesmom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ikinci çocuğun mu ben de iki tane düşünüyorum Allah nasip ederse bir kız bir erkek galiba arada kaç yaş var
1defnesmom Snglkargc_0107 evet ne kadar yürüse o kadar güzel o minak boyları salana salana bide dötünü yerim onun 😂