aylizinannesiiii Kızlar denizle mesafemiz iki saat yanıma bunları aldım eksik aklınıza gelen varsa yazar mısınız Plaj havluları Güneş kremi gözlükler şapkalar Islak mendiller Yiyecek içecekler tabaklar Yedek kıyafetler
Ucansupurge aylizinannesiiii Meyve için mutlaka bir bıçak koyuyorum ben geçen unutmuşuz şeftaliliyi 3 çocuğa bolusturmek inanılmaz zor oldu. Çöp poşeti,soğuk su
Lolik aylizinannesiiii Plaj için; Mayolar Deniz ayakkabıları Kolluklar Şapkalar Deniz bezi Normal bez Yedek kıyafet Güneş kremi Gözlük Islaklar için poşet Havlu ,müslin bornoz,müslin panço Kuma serip eşyaları koymak için çocuk etkinlik örtüsü şu su geçirmez muşamba gibi olanlardan (hem kumlanmıyor hem ıslanmıyor) Kum oyuncakları
kimbumadam Lolik müslin panço Buna gerek var mı ya ( 13 aylık ) Havlu panço aldım kurular soyarım diye düşündüm
Kuzularinanasi aylizinannesiiii mayo bez ,normal bez ,sapka ,krem, tisort, kum oyuncaklari, semsiye veya cadiriniz varsa, sandalye ,oturmak icin örtu hasir vs, havlu, islak mendil, pecete,
aylizinannesiiii Kuzularinanasi dört yaşında kızım mayo bez kullanmıyoruz sorun olur mu ki mayo giydiriyorum
OptimusPrime aylizinannesiiii Terlikleriniİ alın. Şapka alın. Temiz su alın. Şu 5lt bidonlardan su koyun güneşe bieaz ılık bir su olsun, çocuğunuzun üzerine onunla duş aldırırsınız soğuk duşa girmek istemeyebiliyorlae daha iyi oluyor. Sadece suyla duş almayalım derseniz minik bie sişe azıcık sabun tuz kalmasın uatunuzde hani öyle saçınızı köpürtür duşa girersiniz. Üstünüzde akar tuzlu su eve gidene kadar.
Lolik kimbumadam geçen sene (10 aylıktı) çok işime yaradı kurulayıp bezini değişip onu giydirdim hem güneşten korudu hem rüzgardan kıyafet kumlandı derdi olmadı çok rahat ettim