Gulceninannesi25 Merhaba elimde 35 adet oksapar 0.4 ml iğne var planlanandan erken doğum yaptığım için kaldı ücretli alan bir annemize kargo karşılığında göndermek isterim
Gulceninannesi25 Beybiiii 3 kutu dördüncü kutu yarım ücretsiz benim ihtiyacım yok kargo ücretini karşılayın yeterli
nediyon7 Çok güzel düşünmüşsünüz bende bu yollardan geçtim böyle hassas konularda yardımcı olmak ne güzel dün biri ihtiyacı olan birine parası ile vereyim yazmıştı görünce ben baya üzülmüştüm Allah razı olsun sizden içimden söylemek geldi
Gulceninannesi25 nediyon7 sizden de Allah razı olsun çok zor süreçler iki kez yaşadım raporlu aldım ama alamayan için ciddi para demek maalesef çok çok pahalı
nediyon7 Gulceninannesi25 gerçekten öyle ücreti fazla maliyetli ve 9 ay ciddi uzun bi süreç ilk bebeğime iğneler sayesinde kavuştum Allah nasip ederse ikinci de bu şekilde olucak kullanmak zorunda olduğumuz ilacın bu denli pahalı olması ayrı üzücü rabbim evlatlarımızın ayağına taş değdirmesin ❤️
haless39 Merhaba hala mevcut mu? tüp bebek ile gebeyim henüz yeni:) elinde fazla kalan varsa ihtiyacım var💜