Papatya-eylul88 Kızlar köyden biber geldi çerli hepsini tuketemeyiz ziyan olsun istemiyorum nasıl saklayabilirim ilerisi için?hiç anlamam böyle şeylerden fikir verirmisiniz😊
yavrupotuncek Papatya-eylul88 kurutabilirsiniz biz ona dilme diyoruz doğrayıp iyice kurutuyoruz kışın da kavuruyoruz hem kahvaltıda hem akşam yemeği olarak yada melemenlik kızartıp fazla öldürmeden buzluğa atabilirsiniz yada közde pişirip kabuklarını soyup yine buzluğa
simiyyy Papatya-eylul88 aynen domatesin suyunda kaynatın önce biberleri sıvıyağ ile öldürün çok koymayın bu sever kızarır sonra doğaradığınız domatesleri koyun tuz atın ve sterilize ettiğiniz kavanozlara koyup ters çevirin soğumasını bekleyin
Aptalllarsizi Papatya-eylul88 doğra klavye yanlış yazmış ben doğrayıp buzluğa atıyorum kışın çıkarıp ya kızartıp kahvaltıda yiyoruz yada güveç olur et sote olur biberli yumurta olur saç tava bi çok yemeğe katıyorum
Aptalllarsizi [bilinmeyen] doğra klavye yanlış yazmış ben doğrayıp buzluğa atıyorum kışın çıkarıp ya kızartıp kahvaltıda yiyoruz yada güveç olur et sote olur biberli yumurta olur saç tava bi çok yemeğe katıyorum
Papatya-eylul88 Aptalllarsizi anladim hiç bir işlem yapmadan dograyip öylece buzluga koyuyorsunuz dogrumu
Sumemre Papatya-eylul88 ben temizleyip doğrayıp buzluğa koyuyorum kışın yemeklerin içine atıyorum hemen kolaylık oluyor
Papatya-eylul88 Aptalllarsizi cekirdeklerini çiksrmasak oluyormu acaba?direkt dograsak çunku küçuk biberler?olurmu cekirdekli acaba
Aptalllarsizi Papatya-eylul88 küçükse çıkarmadan da olur tabi doğra koy dolap poşetine ar buzluğa gerekli olduğu zaman çıkar at yemeğe