Burcum111 Emzirirken hamile kalanlar ne gibi belirtiler oldu acaba ? 17 aylık oğlum var 15 günlük adet gecikmem oldu. Dün test aldım yaptım negatif. Bu şekil gecikmeler normal mi ?
Burcum111 Burcum111 ayrıca ıkı haftadır adet olcak gibi ara ara karın ağrılar oluyor. Bel ağrım devam ediyor.
gokceege Burcum111 düzensizlikler doğumdan sonra 2 yıl normal galiba benimde 1 buçuk ay gelmedi hamileyim sanıyordum düzensizlikten dolayıymış belkide gelir
Ruvdem Burcum111 15 gün uzun bir süre testte çıkardı diye düşünüyorum . Gecikme her dönem için normal kadınlarda . Hormonlarınızda değişiklik olmuştur . Stres yaşamışsınızdır . Gecikme gayet normal bence . Stres yaptıkça da zaten daha da gelmez
Gulten27 Burcum111 benim 25 günüm geçmişti cnm oldum ama bana doktor adeti soksun diye duphaston verdi
Burcum111 gokceege 5 aydır oluyorum ama bu kadar gecikmedi hiç. En fazla bıkac gün falan oldu. Ağrılar da olunca ozellıkle bel ağrısı acaba mı diyorum bende
Karnakeda Emzirme döneminde adet düzensizliği normal kabul ediliyor aynı şeyi bende yaşıyorum şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum
Burcum111 Karnakeda bu ay okuduğum kadarıyla herkes de gecikmeler var. Kimiler normal kimileri hamile
Burcum111 Ruvdem işin garibi bugün bı tanıdığımız sen hamile misin dedı :) yok nerden çıktı dedim öyle duruyor yüzün dedı anlamadım hıcbıse
Ruvdem Burcum111 ahhaaa işte bu kötü olmuş çünkü bazıları gerçekten anlıyor 🤦🏻♀️ o zaman gidin kan verin korkuyu salmış zaten 😄
Burcum111 Burcum111 bide soylemeyı unuttum evde yaptgım testi ilk idrarla yapmadım o etkiler mi doğruluğu ???
Karnakeda Sabah ilk idrarla yapılan test daha doğru sonuç veriyor ama 15 gün uzun gerçekten testte çıkardı yani