Sultanaridurur merhaba bizim tam 2hafta oldu ve öğrendi sayılır arada kaçıyor tabi bir sabah ben tuvalete gittim o da çiş dedi tamam sende yap diyip lazımlığıno hösterdim gerçektende yaptı ve şok oldum sonra konuştum anlattım artık beİ çıkarıyoruz ve tuvalete yapabiliriz diye çünkü kendi isteğiyle olmuştu hemen halıları topladım koltugun üzerine alez ve örtü serdim yatagınada alez aleriz üstünede alt açma serdim ki alez batmasın yaparsa gece diye ve çişimiz gelince soylemesini istedim tabi ilk 10gün nerdeyse kendi soylemedi arada sadece 1kac defa onun dısında hep ben çişimiz gelfimi bakalım diyip götürdüm asla zorlamadım istemediği zaman tamam ozaman sonra gelelim diyip 5fk sonra başka bir sekilde oyalayarak getirdim bazen çizgi film le bazen eline diş fırcası verdim hami çiş nerdesin gel gelan dedim ve boyle soyleyince hep yaptı zaten bir kere yapınca hep yapıyor 10 gün kaka yapmadı hep altına yaptı çünkü çok tiksindi altına yapınca hemen gelip sil sil dedi bende tuvaletin çiş ve kaka nın evi oldugunu oraya hidceğini anlattım ve sifona basıp bay bay yaptık her seferinde hoşuna gitti 10 gün kalayı altına yapınca tabi artık rahatsız oldu ve sonunda kakasınıda lazımlıgına yaptı ve kalkıp baktı pis dedi hayır pis deği kakamız evine gidiyor deyip kötü olmadıgını anlattım ve sonra kakasınıda soylemeye başladı birde hep tercih sundum şazımlığamı yapmak istersin klozete mi diye hangisini seçerse ona oturdu tek bir secenekte istemeyebiliyorlar çünkü ve ilk günden beri gece bez asla takmadım hatta gece çişe bile kaldırmadım zaten altına yapacak diye düşünmüştüm kuru kalktı 2hafta kadar bu sekilde devam ettim çiş gece çiş yapmadı sadece bir defa kaçırdı oda gece su için uyandıgındandı muhtemelen bu arada kendiliğinden kalkarsa gece çişe götürdüm kalkmassa götürmedim çünkü öyle alışıyorlar dışarı çıktıgımızda nolur nolmaz diye kilot bez taktım üstüne kilot giydirdim anlamasın diye ve dısarıda da hiç kaçırmadı eve gelince yaptı tutmayıda öğrendi tabi sürekli soruyordum var mı diye bu arada ben alıştırma kilodu kullandım ben bana eziyet olmadı ortalık batmadı hemde çok kolay geçirdik bu süreci kaçırdığındada asla tepki vermedim yere yaptı mesela bitirmesini bekledim ve sonra çişiöizi buraya geğil tuvaletw bir dahaki seferw yapalım dedim oyle öyle artık söylüyor suan 2haftadayız ve çok mutluyum ☺️☺️☺️ darısı size biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim