Alieymen65solin Tugba0133 anlıyorum canım ama bebek işte türlü türlü şeyleri oluyo benim 2. çocuğum karnını doyuruyorum altını temiz tutuyorum gazını çıkarıyorum ama yinede çok huysuz daha 26 günlük sizin bebeğiniz kaç aylık?
Tugba0133 Alieymen65solin 3aylık bebeğim canım aynen bebek işte canı sağolsun sağlıklı olsunlarda bir şekilde geçiyor günler 🙏🏻
CiselSozen Asyamomm 3,5 aylık bazen 180 e çıkıyor hiç sınırlamıyorum o ne kadar isterse o kadar veriyorum bir de en önemlisi dışarı çıktığımızda yorulduğunda vs çok daha fazlasını istiyor
Bernaebu Asyamomm kuzum bu mama ilayi ya bebege gore degisiyor ya hicbiri doyurucu degil.bebegim 5 aylik ilk baslarda hipp kullandik 1 saat 45 dk tok tutardi.uzun zamandir bebelac gold kullaniyoruz 2.5-3saat tutuyor geceleri de bazen 4 saattte bir uyaniyo
Berkanelif Asyamomm ben doğduğundan beri hep bunu verdim hiç değişmedim o yüzden severek içiyor çok sık mama değişmekte iyi değil gaz problemi oluyor bebekte
Alptugseyma Tugba0133 canım 3 aylık bebek doydum hissi olmadığından çok normal ne zaman isterse içebilir 4 aylık olunca zaten kendi değişiyor 3 saatte bir içiyor hatta bazen 4