Aaaa1864 Hindistan cevizi vanilya karışımı vs da da hatta body misti vardı o tür bi parfüm veya kalıcı body kist önerisi olan var mı böyle buram buram kokan
ArvenMom Aaaa1864 cartier hindistan cevizli parfümü güzel Vanilyalı Hugo boss Ysl Tom ford Chanel ( kalıcı koku olarak deneyip memnun kaldıklarım ) Son olarak bir body mist daha söyliyim Sol de jeneiro 💗
ArvenMom Kullandıklarım Bare vanilla - summer iki serisi de Romantic Coconut passion Temptation Velvet petals Aynı şekilde vücut losyonlarını da kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor ve kalıcı oluyor 💗
ArvenMom biroglanannesii1 ay sanki kullandım ama kokusunu hatırlayamadım dur alıyım hafta sonu teşekkürler bebişim bir de parfüm önerin var mı hafif kokular seviyorum ağır kokular çok tıkıyor parfüm alıcam karar veremedim 💗😂
biroglanannesii1 ArvenMom Ben bir tik daha kadınsi kokular seviyorum ama eşim dogum günüm için YSL Black Opium almıştı o biraz hafifti ve güzeldi canım. Bir de sana söylediğim losyonun parfümü var onuda deneyebilirsin. Chanel Chance bunu da tavsiye ederim benim favorim COCO MADEMOISELLE😂😂
ArvenMom biroglanannesii1 hepsini kullandım aşkım aradığım çook farklı kokular bilmiyorum ama maison francis kullandın mı hiç çok beğendim galiba gidip tekrar alıcam seçemiyorum çok kararsızım 😂😂
biroglanannesii1 ArvenMom Yok canım ya onu kullanmadım hiç sevdiğim şeylerden vazgecemiyorum dönüp dönüp aynılarıni kullanıyorum 😂
ArvenMom biroglanannesii1 ben bunu bi ara kullandım farklılık olsun dedim değiştirdim sonra nedense her seferinde bunu almak istedim farklı denedim ama artık buna dönücem sanırım baya parfümüm var sürekli farklı koku sıkıp çıkıyorum dayanamıyorum 😂😂😂😂 parfüm şişesi biriktirir misin yoksa atar mısın ben beğendiklerimi atamıyorummm
ArvenMom biroglanannesii1 o bende de var yolun yarısında döndüğümü bilirim bir de balık hafızalıyım 😂😂😂😂😂