Oglunasikbiranne08 Kızlar bugün havuç tadımı yaptık öğlen 1 buçuk gibi . Akşam 6 da fiskirarak kustu neden böyle oldu acaba . Havuçtan kaynaklı olabilir mi ?
Madamminia Oglunasikbiranne08 merhaba alerji kusma yapıyor ama sebebi havuç mudur bilmiyorum.Takip edin isterseniz yine siz
bebegimveben2021 Oglunasikbiranne08 aradan zaman geçmiş ama aynısı başımıza geldi, naptınız havuç ile devam mı ettiniz? Alerji miymiş yoksa öğürdüğü için mi kusmuş ? Bizde de aynı durum oldu bugün ilk defa havuç verince.
Oglunasikbiranne08 Madamminia yarın havuca devam edeyim mi canım . Eğer yine kusarsa havuçtandır o zaman
Zuleyham Oglunasikbiranne08 3 gun boyunca ver ama fazla verme 1 2 kasık eger alerjisi varsa belli olur zaten
Oglunasikbiranne08 Zuleyham 1 çay kaşığı verdim cok vermedim . Devam edeyim yarin da aynisi olursa yedirmem bir daha
Sevdali Oglunasikbiranne08 alerji yapmayan sebzedir aslında havuç kabak patates başka bir sebep olmalı bana kalırsa bi r gün daha dene aynı olursa listenden çıkar bir kaç hafta sonra tekrar ver( ne çok aç ne de tok olmalıymış ilk denemelerde bn emdikden 1 saat sonra verdim sıkıntı olmadı inşallah sizdede olmaz)
Lilan Oglunasikbiranne08 aynı ölçude hatta birazdaha azaltıp verin yarında alerjisini öle anlarsınız Ama hastada olabilir ateşini kontrol edin
Oglunasikbiranne08 Lilan ateşine baktım normaldi canim . Yarin ayni ölçü de vereyim tekrardan o zaman . Sağol canim ❤️