aselinanesii berosunannesi bir Kaç kişiden iyi diye okumuştum burdaki postlarda, dış görünüşüde güzele benziyordu ☺️ Dip not:Üste çıksın diye yorum yazdm😂
123aysenur berosunannesi 7 eylülde gidiyoruz o otele rast gele buldum yorumlar falan iyiydi ona güveniyorum umarım memnun kalırız 😀
cilekli_soda berosunannesi balayımızı yağmıştık pek önermem açıkcası havuzu küçük açık büfe pek bir şey yok
aselinanesii berosunannesi biraz daha yazmaya devam o zaman 😂 işletme sahipleri aynı kişi midir bilmiyorum ama biz noxin cluba gitmiştik ikisi çok yakın birbirine zaten genel olarak biz memnun kaldk sahili hariç otel iyiydi
berosunannesi aselinanesii bunun da yorumları falan iyi genel olarak ama yinede buraya sorayım dedim belki giden vardır diye 😅
berosunannesi 123aysenur ayy süper bana burdan yazın mutlaka biz 12 sinde gidicez büyük ihtimal 😀 inşallah güzeldir
berosunannesi civcivmom biz geçen sene gittik havuzları küçük yemekleri mükemmel diyemem tatlıları müthişti denizi pek sevmedim ama çocuklu olduğumuz için tabi en güzel yanı eğlence müzik dans vs kızım çok eğlenmişti
berosunannesi cilekli_soda aşko geçen sene gitmiştik aynen havuz ufaktı yemekler idare eder ama eğlencesi güzeldi yine 10 üzerinden puanım 7 😂
berosunannesi lagerthaa fiyatları gerçekk mi 😳 oraya gidebilmemiz için böbreğimizi falan satmamız lazım 😂