Burculicee yaren_ değer 0.10 çıkmış değer hamile olmadığınızı gösterir sağlık olsun umarım kısa zamanda güzel haber alırsınız
yaren_ Burculicee Burculicee çok teşekkür ederim ama zaten iki ay önce doğum yaptım tekrardan hamile miyim diye korktum
KaynanaYiyen yaren_ süt korumaz hayatım bilgin olsun. Geri çekilme de korunma yöntemi değil kaçabilir. Prezervatif tarzı şeylerle korunun lütfen. Daha yeni annesin. ❤️
yaren_ Peki referans aralığı neden öyle çıkmış kızlar bi hafta önce test yaptırmıştım 0-5 çıkmıştı ama bugün 0-5,3 olmuş o yüzden endişeliyim
yaren_ KaynanaYiyen evet bunu biliyorum eşim prezervatifle denemek istiyor ama ben ona da pek güvenemiyorum yine hamile kalanlar olabiliyormuş ben bu doğum psikolojisini nasıl atlatacam hiçbiseye tam anlamıyla güvenmiyorum
Evaninanasi yaren_ deri altı implant veya emzirirken kullanılan doğum kontrol haplarını kullanabilirsiniz. Referans aralığının sizinle bir alakası yok bu arada. Değerin olması gereken aralın o sadece.
yaren_ Evaninanasi spiral taktırmaya düşünüyorum sağlık ocağında takılıyor mu acaba bilgisi olan var mı