Bebegimben1 Bebeğimin vücudunda kırmızı sinek ısırığı gibi kabarcıklar çıktı ilk simek ısırdı sandim meğer ateş sonrasi dokuntuymus doktora götürdüm ilaç ve krem verdi daha önce başına gelen var mı çabuk geçer mi
Show_must_go_on Bebegimben1 Çok yüksek ateş olduğunda kızımdada oldu alerji sandım doktora resim attım çok yüksek ateşte yapar ateş düştükten 24-36 saat arası geçmezse gel demişti eğer bu saatler arasındaysa bekleyşn düş aldırın ılık geçer inşallah
aylaayvazz Bebegimben1 merhaba benim kızımda 4 yaşında 39 derece atesliyken ağızla dilde yaralar çıktı meğer yüksek ateşten kaynaklanmış 1 hafta ağız steptik mürekkep şurup vs kullandik sıvı da olsa asla bişey yiyemedk çok zordu 🥴
Bebegimben1 ffffffff 3 hafta önce ateş grip vardı doktor salgın dedi 5.hastalik filan demedi. Bu ateşten sonra döküntü olacak dedi
Bebegimben1 Show_must_go_on bizim 3 hafta önce ateşli hastalığınız oldu dünde bu şekilde başladı kaşıntısı da var. Doktor geç de belirtisimi gosterir dedi
Sblatc Bebegimben1 büyük ihtimalle 5. Hastalık falandır o zaman iyileşmeye başlayınca döküntü oluyo diye biliyorum
Show_must_go_on Bebegimben1 çok geçmiş olsun uzun zaman geçmiş aradan takipte kalın olmazsa başka doktora da gösterin içiniz rahatlasın
[silindi] Bebegimben1 evet bizde parol serum takılmıştı o yaptı ertesi günü çıktı , hassas bı cildi varsa etkiliyebiliyo tekrar serum takılma gibi bı durum olursa tepkime yaptığını söylersiniz farklı bir ilaç denerler
Ummuscetinkaya Bebegimben1 6. Hastalık ateş düştükten sonra başlar ateş 3 gün sürer sonra döküntü başlar. 5. Hastalıkta ateşle birlikte önce yanaklarda kızarıklıkla başlar. 5. Hastalık daha çok okul çağını etkilerken 6. Hastalık 6 ay ile 2 yaş bebeklerini daha çok etkiler