Mygirlmybaby Kızlar 26 aylık kızım öğlene kadar uyuyoruz. Sıcaklar mı uyutuyor başka bir şey mi bilmiyorum gerçi hamileyim o da olabilir. Öğlene kadar uyuduğu için gündüz uykusunu bazen uyuyor. Siz kaçta uyanıyorsunuz? Var mı benim gibi öğlen uyanan?
Bayancorek Mygirlmybaby akşam kaçta uyuyor ki öğlene kadar uyuyor? En geç 7 buçuk-8 de kalkarız hep beraber. Hamilelik ekstra bir durum ama öğlene kadar çocuğunuzun uyuması da çok geldi bana.
BellatrixLestrange Mygirlmybaby bizim ki sabah 6.30da ayakta. 😁Abaca kan degerlerinz mi düştü o da uyku yapar
Deletedmom_206 Mygirlmybaby Sabah 7 kalkış, 12-15.30 arası öğlen uykusu 21.00 uyku hazırlığı 21.30 uyumuş olur (34 ay)
Mygirlmybaby Bayancorek akşam 10 buçukta uyuyor. Normalde 9 buçuktu akşam uykusu ama annemlerde kaldım 1 ay. Sonra onlar geldi bize derken uykusu aksadı. Elimden geldiğince erken uyutmaya çalışsamda basbas bağırıyor
Mygirlmybaby BellatrixLestrange yok ya ben normalde hayatta bu saate kadar oturmam. Annemgil bizde, oturuyoruz sonra kızım kalkıyor. Bir bakmışım saat gece 3 4 olmuş. Ondan da sabah geç kalkıyoruz
Lolik Mygirlmybaby ben öğlene kadar uyurum da bebem uyutmaz ki😂 7-8 ayakta bazen 7 yi bulmuyor zaaabanan ayaktayız😂
Lolik Mygirlmybaby normalde 9.30-10 du .10 dan geçe kalmazdı şuan 10 da uyursa şükrediyorum son bir aydır uyku saati diye bir düzenimiz yok
Mygirlmybaby Deletedmom_206 işte ben kalkarım annemgil geç kalkıyor bizde mecbur yatıyoruz. Onlar gidince 9da ayaktayız inşallah 😀
Bayancorek Mygirlmybaby gece kalktığını belirtmemişsiniz ki, o zaman normal, gece deliksiz uyuyup öğlene kadar uyuyor sandım o zaman bir eksiklik olabilirdi bebeğinizde diyecektim, düzensiz demek ki , belirtmediğiniz için çok geç geldi bana o zaman tamam 👍🏻
Mertveannesi2211 Mygirlmybaby 7 buçuk 8 arası genelde kalkıyoruz alışmışım bu düzene,oğlum arada geç kalkıyor ama 8 buçuk .9 dan sonra uyandım mi acayip başım ağrıyor yorgun kalkıyorum