findiginannesi_ Önerilere açığım Kısır Makarna salatası İnşallah olursa poğaça Bide kakaolu irmikli ıslak kurabiye ama tarifi bulamadım henüz Başka ne yapabilirim bu olmaz dediğiniz de varmı içinden 🤷♀️
Ashellinko findiginannesi_ Menü çok iyi ama popacayı kesin yapın tam olur yada hepsi zorlarsa kısır veya makarna salatasından birini seçip yerine popaca yapın 💝 Börekte çok yakışır bu menüye
Meri-Mel findiginannesi_ Makarna salatasi yeterli kisira gerek yok. Börek daha hızlı olur aslında. Revani yapıp yanında dondurma ikrami da olabilir 🥰💐
Deletedmom_206 findiginannesi_ Geçen benim geldi çaya misafir. Makarna salatası mercimek köftesi (kürdanla limon dilimleriyle şekil şükül sunum yaptım) Zeytinyağlı biber dolması Bol soğanlı kıymalı bir börek Tartolet ve kremalı kekli bir tatlı yaptım ama benim uydurmam olduğu için bir adı yok😁
findiginannesi_ Meri-Mel Ay benim revanim böyle pişerken ortası sivri oluyır o görüntüyü de sevmiyorum onun İçin kurabiye yapmak istedim
findiginannesi_ Meri-Mel Bayadır yapmıyorum ya. İkisini de yapim canım çok çekiyor kendimi de düşünüyorum 😁
Meri-Mel findiginannesi_ Nasıl rahat ediyosan ve kolayına geliyorsa sadece fikir için söyledim canım şimdiden kolay gelsin afiyet olsun ☺️
findiginannesi_ Deletedmom_206 Mercimek köftesi sevmiyorum ya ama patates köftesini çok güzel yaparım böyle şöyle süslü kürdanlar var. Onlardan da aldım mı
findiginannesi_ ak1905 Evet helvasının yanında çok güzel oluyır bende ilk defa yapıp ilk defa yemiştim