yorgunumyorgun Kızlar kızıma daha öncede aldım bu çorbadan ama şu an rengi çok açık geldi bana bakar mısınız bi
oykumMom yorgunumyorgun bende aynısından almışım ilk kullandığım yoğurtsuz tarhanaymış ondan rengi biraz daha kırmızıydı bu da biraz açık renkli
Evaninanasi yorgunumyorgun evet bunu ben de fark ettim. Pişirince de rengi çok daha açık oluyor. Kızım yine de severek içiyor ama benim artık içime sinmiyor. 2 kavanoz almıştım ben bitince bir daha almayacağım.
aybarsmomm97_ Bayatlaya tarhana açık renkli olur biz kendimiz yaparız.gecen senedenkalan tarhanalarin rengi açılır
Yesimblt Daha önce aynı markayı kullandım rengi kırmızıydı sonra baya bi stok yoktu alamamıştım stok geldi sipariş verdim aynı bu renk geldi sanki içeriğini değiştirmişler gibi
Bilgem2009 yorgunumyorgun benimde ilk aldığım kavanoz kırmızıydı resmen bir iki hafta önce yine sipariş verdim aynen böyle geldi iade edecektim faturayı falan hep atmışım pişman oldum daha yedirmedim bakalım tadında bir değişiklik yok dimi
semosderler yorgunumyorgun ben kızıma tüm ürünlerini bu firmadan aldım hiç bir ürününde sorun yaşamadım sadece kuskusu aşırı lezzetsizdi , firma bence yeterince ilgili iletişime geçerseniz sorununuzu çözerler
[silindi] yorgunumyorgun 2 tane tarhana var alerjik bebekler için yoğurtsuz var daha önceki odur belki siparişlerinde bı adına bak istersen
Evaninanasi oykumMom benim dr hep kırmızıydı. Kızım 22 aylık ve 6. Ayından beri birçok defa alışveriş yaptım ama son aldıklarım açık renk. Ben de yoğurtsuz diye böyledir diye düşünmüştüm ama siz böyle yazınca ve bu postu görünce emin oldum ki değişmiş 🤷🏻♀️
oykumMom Evaninanasi ben bunu kullanıyorum yanlışıkla sizin şuan ki aldığınızdan almışım kızım hiç beğenmedi içmedi bu aha kırmızıydı