Anneyimmmbeen Oğlum 32 aylık deniz simidi önerilerinizi bekliyorum. Gölgelikli olanlar genelde daha küçükler için kullanılıyor karar veremedim sizler neler kullanıyorsunuz ?
milletsanakanalizemiolacak Anneyimmmbeen Can yeleği kullanıyordum ben 3 buçuk yasında kolluğa geçtik sonra yüzme öğrendi kızım zaten yüzmesini öğrenecek şeyler kullanmaya gayret ettim simitle 1 kulaçlık yere bile gidemedi benim kız
Anneyimmmbeen Kuzularinanasi simitte durmaz yeleği de tutmaz diye düşünüyorum 3 yaşında değil daha kolluk tutar mı dersiniz
Kuzularinanasi Anneyimmmbeen evet 2yasinda kizim kollukla yuzuyordu hemde normal kolluk yani minibaby fln dgl.ama iste her cocuk bir degil kimisi takmak istemiyor kardesi suan 2 yasinda hic bisey taktirmiyor ablasinda kullandiklarimi hic kullandirmadi.serbest durmak istiyor😆
Sblatc Anneyimmmbeen tenteneli simit gibi olanlarda durmaz bende var geçen sene bile içinde durmak istemedi denize atlamaya çalışıuodı
Okuyanbiranne Anneyimmmbeen hem yelek hem kolluk ikisi bir arada istediğin gibi apartını çıkarıp tekli kullanabilirsin ben çok çmemnun kaldım