pasaklisinkukuli Kaç saat uyku günün iyi geçmesi için yeter 4,5,6,,7,8,9,10 daha fazla uyuyan var mı 😁😁
onefinemom pasaklisinkukuli 4 saat ya da 8 saat uyumam lazım. 5-6-7 ya da 9-10 falan çok kötü yapıyor bünyemi . Ama 4 ve katlarına tamamım 😄 tabi doğumdan beri her saate şükrediyoruz ama
merve171214 pasaklisinkukuli iki çocuğumda 22.30 dedi mi uyuyorlar bende 00.00 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum kızı emziriyorum geri yatıyorum 10 da da kalkıyorlar sabahta dinç kalkmış oluyorum yetiyor
Elfgrn pasaklisinkukuli yerine göre değişiyor ya yeri geliyor 4-5 saatlik uykuyla durdum vakitler de oluyor yeri geldi 8-9 saat uyuduğum vakitte. Tabii bu son aylarda 4-5 saatlik uykuylayım genelde Bunun sebebi de gece geç yatmam kendime vakit ayıracağım eve vakit ayıracağım derdine düşüyorum bir bakıyorum saat olmuş 3 yatıyorum saat zaten 7.30 gibi kalkıyoruz. Ama 12.00′de falan yatarsam 7-8 saat uyumuş oluyorum kafadan
sezer2022 pasaklisinkukuli 23 aylık oğlum 6 saat deliksiz uyusam yeter diyorum 🙈 çalışıyorum bazen eşim gece oğlana bakıyor bazen ben
Gulcann0 pasaklisinkukuli Bebeğimin ilk doğduğu zamanlar saat başı uyanmaktan 2-3 saat kesintisiz uyusam yeter diyordum şimdi 21 aylık 6 saat falan uyusam da yine yetmiyor biriken yorgunluktan galiba 😀
ikibaloglanannesi Oğlum 18 aylık 21:30 uyuyor bende 00:00 gibi uyur sabah 8:30 bazen 9′da kalkarım :) 7 saat uyusam yetiyor🤭
aslann1 Vallahi sağlam bigun uyusam kendime gelicem de doğumdan beridir kolikti gazdi disti yok sütüm azaldı cogaldi derken hiç olmadı uzun uykularım bölük porcuk hep 😄
ipeksmom02 pasaklisinkukuli sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum 6 dan sonra iki saat uyuyorum sonra bebito kalkıyo🥲
Merwedoga 1 uyusam şükredecem geceleri zor oluyor kakıyor TM yatıyorum geri uyanıyor memede uyumak istiyo sürekli emzik haline çevirdi