milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ inşallah ama geçeceğine daha da fazla arttı Allahtan ilk zamanlarki gibi değil mesela şuan birşey gösterince,şarkı açınca yada ablası onunla konuşunca susuyor daha basit üstesinden geliyoruz
BalkizimBaloglum2 uykusuzanne__ dolaptan az bisey kırmızı et çıkardım onunla kolay ne yapabilirim diye düşünüyorum varmi bildiğiniz tarifler kızlar 😒
Deletedmom_206 uykusuzanne__ Ben sucuğu ıspanağa koysam eşim ziyan ettin sucuğu diye ağıt yakar😂 Ama eminim çok güzel oluyordur😁 Akşam nohutlu tavuklu pilav, ayran, salata ve domates çorbası var. Oğlana köfte ve kuskus😁
uykusuzanne__ Deletedmom_206 ya ben çok seviyorum ıspanak yemeğinde sucuğu harika oluyor sende dene😂 Afiyet olsun bu arada
2ogullu1anne Dünden Fırında sebzeli tavuk Pirinç pilavı yapmıştım.Yanına yoğurt koyacam.Eşim yok.Çocuklarla bana yeterli.
Efnans_Mom uykusuzanne__ değil ya 😂 sabah yapınca daha iyi geliyor 😅 öğleden sonra yemek yapmak canım istemiyor 😅
BENOYLEUYGUNGORDUMM uykusuzanne__ bugün hiç yemek yapmaya niyetim yok. Lahmacun pide bişeyler söylicem🤷🏼♀️
uykusuzanne__ BENOYLEUYGUNGORDUMM BENOYLEUYGUNGORDUMM bugün hiç yemek yapmaya niyetim yok Neden neden😂 Lahmacun çok severim bende afiyet olsun
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ baya alıştık bugün ağlarken koydum bebek arabasına benim büyük kızı arkadaşına bıraktım eve gelirkende yolda uyudu birazdanda almaya gitcem dönüş yolunu uzatarak eve gelcem bebek arabasında gezmeye uyumaya alışsın dışarda bebek arabasındada durmuyor hastaneye giderken filan zorluyor beni çok
BENOYLEUYGUNGORDUMM uykusuzanne__ me yapsam diye düşünmekten beynim yandı aman bugünde böyle olsun😃tşk ederiz🌸