sezer2022 Zevk sahibi annelerim, bi öneri postu da benden gelsin 🥰 salonum spor ve tablo almak istiyorum, sizce hangisi koltuk takımıma uyar yada illa uyması şart mı ?? Yorumlarınızı bekliyorum Not: koltuk fotoğrafı Bellona sitesinden alıntı 🙈
aven sezer2022 yesilin tonlarıyla açmanızı daha canlı bir ortam yaratmanızı öneririm o yuzden yeşilli tablo diyorum
LadyGaddar sezer2022 En üstteki yeşil tablo güzel ama odanda kahve tonlarida varsa ,3.tabloda güzel olur
oglumubeklerken sezer2022 koltuk takımlarımız aynı ben oturma odamda kullanıyorum bu modeli ☺️ tablo konusunda fikir veremiyorum evimde hiç yok
sezer2022 sezer2022 bunlar ahşap kabartmalı 🥰 yani klasik düz tablo istemiyorum onu baştan yazayım 🙈🙈
sezer2022 Ogulluana zevkler ve renkler tartışılmaz canım 🙈 mesela bende senin yolladığını beğenmedim çiçek hiç sevmem, evimdede yok hiç çiçek
humanur09 sezer2022 Mavennaaaaa 🌸💕 bemde bu takımın L takımını aldım çok hoşuma gidiyor hayırlı olsun tablo içinde ikisi de çok klasık gibi sanki ben sadece koltuğa yorum yapayım 🙈🌸