Alyamoms1 Cuma günü ikinci kızıma doğum yaptım kızlar 4 yaşına girecek bir kızım var birde dört gözle bekledi kardeşini çok heyecanlıydı vs ilk çok güzel karşıladı hala çok seviyor ama çocuğun hareketleri çok değişti aşırı hareketli sürekli koltuk tepelerinde gezen atlayan zıplayan sürekli eziyet eden ama ciddi anlamda yemek yemeyen uyumayan giyinmeyen herşeyi sorun eden bir çocuk oldu birden neden böyle davranıyor acaba
Alyamoms1 Alyamoms1 ve benim nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum sabredemiyorum çok geriliyorum konuşuyorum anlatıyorum bitti mi tamam sus artık diyip takmıyor bile artık
Minel-inannesi Alyamoms1 ilgi cekmeye calisiyor. Nasil davranmasi gerektigini bilemiyor, ilgilenilmek istiyor, yonlendirilmek istiyor, sizinle onceden basbasa yaptigi gibi park market turlari istiyor. Gun icinde ona ozel saatler ayirmanizi istiyor.
Alyamoms1 Birdunyabircennetannesi kıskanıyor gibi durmuyor aslında çok seviyor onu sevmemizi istiyor kendisi de seviyor bizde çok dikkat ediyoruz
Deletedmom_112 Alyamoms1 kıskandığı için ilgi çekmek istiyor gibi, kıskançlık sadece vurma zarar verme demek değil, her çocuk kıskançlığı farklı şekilde gösterir.
Alyamoms1 Minel-inannesi hepsini yapıyoruz hatta daha fazlasını yapmaya başladık dikişlerim de olsa oturup onunla etkinlik yapıyorum oyun oynuyoruz babası hergün parka çıkarmaya devam ediyor düzeni değişmesin diye çok çaba sarfediyoruz bebeği onun yanında sevmiyoruz ama yine de çok hırçın özellikle babasına karşı