Zengo Kizlar bebegim 6 aylik havuc kabak patates verdim simdi ne yapcam ben😁brokoli mevsimi degil,ispanak degil ne zormus ek gida ya
AEgemm Zengo tatlı patates verebilirsiniz fasülye kaçıncı aydı tam hatırlamıyorum semizotu verebilirsiniz
Femme1 Zengo avokado verin meyveleri verın yoğurt bamya taze fasülye olur kerevız olur nohut ıspanak ayrıca marketlerde güzel var bugün yaptım oğluma yedı semizotu yer
smnbr Zengo Yeşil fasülye tek verdim Sonra o yeşil fasülyeyi kapya biber ile karıştırdım verdim Avakado meyve ile karıştırdım verdim Meyveleri zaten her türlü yiyorlar. Meyve boll
kimbumadam Zengo denenecek çok şey var aslında tatlı patates yoğurt enginar bezelye meyveler avokado Lor labne yumurta unginller Bunlar bitene kadar zaten yeni mevsim sebzeleri gelir Brokoli kereviz vs açılır gibi E cevizi var karadut hurma özleri var Sonra 3 öğüne geçersin zaten
Rchllc Kitaplar var çok güzel yönlendiriyor Tarifleri bulabilirsinz Gruplarda pdf paylaşımları yapılıyor Bende de var atabilirm istersenz faydalı olur
Rchllc Wp olabilir burdan yönlendircek varsa burdan da atabilirm ama dosya paylaşılıyor mu bilmiyorum