anonim96 Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım var yeni hamile denize girecek ben girme dedim korktum ama o doktor bişey olmaz dedi sizce sıkıntı olur mu
Elfgrn anonim96 Doktordan iyi bilemezsiniz. Ki hamilelikte enfeksiyon açısından havuza girilmesi önerilmez. Denize girilebiliyor.
Matildaa anonim96 6-7-8 aylıkken girdim. Hiç bi sorun yaşamadım. Kızım 6 aylıkken denize girdi hiç sorun olmadı. Şimdi su kuşu oldu kendisi 😅
tebaa anonim96 1aylığı bilmiyorum ama ben 9 aylıkken girdim dikkat edersen bir şey olmaz ve beklemeden kuru kıyafetlerini giy enfeksiyon kapma
tchrhcr03 anonim96 Benim doktorum ilk 3-4 ay girme demişti. Vücut hamileliğe adapte olmaya çalışıyor, enfeksiyon kaparsın antibiyotik vs uğraşma dedi. Ben girmedim. İyi ki girmemişim. Olmaz diye birşey yok. Siz bilirsiniz. İçiniz nasıl rahat edecekse.
Qunqnir 1 ayı bilmiyorum da ben 6-7 aylık hamileyken girmiştim. Doktor havuzu yasaklamıştı sadece. Enfeksiyon kapma ihtimali daha yüksek diye hemen mayo değişip kuru kıyafetler giymiştim ıslak hiç durmamıştım
dondurmalisuflem anonim96 1 aylıktan ziyade çevremde denize girip çıkan kim varsa enfeksiyon kapıp geliyor şu sıralar