ZeydsMom Felicita ama burda kotu gorunmuyor. Esimin akrabasida yaptirmisti onun kaslari acayipp bi sekilde goze batiyordu. Herkes soruyordu bu ne falan diye ama 1 ay gecmedi hic normal gorunuyordu artik. İlk gunler asiriii kalin siyahdi o derece. Sizinki ama ogle degil geciyor bu belirginliyi bildiyim kadariyla
Felicita Eşim anlamasın diye dünden beri trip atıyorum boş bahanelere pek konuşmuyorum onunla samimi olmuyorum bir de pudra sürüyorum 🥴😁😁
Felicita unknownlove ay inşallah aslında farkettim sadece başlangıç kısmının akmasını istiyorum doğal durmayan orasi
unknownlove Felicita fotorafı gördüm gayette güzel gözüküyor şekli felan ama siz bi yadırgadınız ondan size öyle gelmiş muhtemelen 😊
Felicita GiybetReis sizin de başlangıç kısmına yapmış miydi kaş yoksa ortadan başlayıp kavise doğru mu? Ben kaşlarımı dodlururken bile kasımın yarısından baslarim normalde doğal olsun diye. Kadına orayyi yapmayalom dedim ben biliyorum merak etme dedi devam etti
TwinsAndBeren Felicita dediğim gibi yapın o bölgeye bephantol krem sürmeyin ve kabuklanmaya başladığında kabukları soyun, boyanın tutmasını engelleyecektir. 🫠 bir de o bölgede normalde çok kaşınız yoksa en çabuk açılan yer orası oluyor merak etmeyin
Felicita TwinsAndBeren Eşim dalga geçmesin diye pudra sürüyorum o kısma azlaiyor yoğunluğu. Hem anlamasin diye hem de duşa girmek zorunda kalmayayim diye kaçıyorum adamdan. Ya abdest almak zorunda kalırsam da Su degerse nolur o zaman?
Felicita TwinsAndBeren fotoya bakar mısınız peki? Su okla gosterdigim yeri çok belirgin yapması normal mi?
Felicita Tansukiz ya mesela duşa girmek zorunda kalırsam bugün gusül açısından nolcak hiç mi degdirmediniz siz . Kaciyorum adamdan yahu
Tansukiz Felicita 1-3 gün arasıydı zaten 3 gün de yanaşmayıversin canım 😂 sabahları falan yüz yıkarken öyle haldır şaldır su değdirmemeye çalışıyordum sanırım uzun zaman oldu valla hatırlayamadım şimdi ne yalan söyleyim duşu da önce vücut sonra saçlarımı öne eğerek yıkama şeklinde yapıyordum
Felicita neanladinyurdagull aa onu hiç duymamıştım . Yok yok ben geçsin istiyorum folik molik kullanamam
delirmeceler Felicita eski yeni resmi çektirmedim ama kaşım yoktu öle söyliyim ben sonucundan memnunum renk açılmasıda oldu şuan kimse anlamıyor
Felicita kartnsii yaa teşekkür ederim ama pudralı hali bu belki açılınca böyle olur . Bı de şu kaş başlangıcını silebilirsem tam güzel olur
Felicita 134202 ayy o teyze çok fenaydi ya kimse onun gibi olamaz😁 ben de anlayıp dalga geçmesin diye pudra sürüyorum rengi açılıyor bide suratına bakmıyorum habersiz yaptirdim
kartnsii Felicita evet açıldıkça güzelleşir başlangıc yeri pek sırtmıyor ya göze çok batmıyor acaba fotoğraftamı öyle duruyor