8162648 Çok güzel fotoğraflarım var kızlar hem doğa resimleri hem sunum… bunları orda paylaşmak istiyorum kullanan var mı acaba? Nasıl kullanılıyor bilgi verebilecek olan var mı? Veya sık paylaşım yapan takipçileri olan var mı acaba
nurumsu41 8162648 bende kullanıyorum fotoğraflar falan var ama hiç takipçim yok galiba zor takipçi işleri orda
bikupakahvee 8162648 ben kullanıyorum ama takipçi zor orda ya 1 kişi beni takip ediyor ama kim bilir kim xnslsks 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde 8162648 Pinterestte çok bakıyorum ama kimseyi takip etmedim. Orda takipçi zordur
LadyGaddar NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Allah iyiligini versin ayyy kadinda ciddiye almış etiketliyor😄😄
8162648 @“nurumsu41”#p32379378 paylaşım yapıyor musunuz? Ben birkaç fotoğraf yükledim beğeni vs yok gösterim var sadece onu da anlamadım acaba benim baktıklarımı mı sayıyorlar yoksa gerçekten bakıyorlar mı😂😂
LadyGaddar 8162648 Burda biri vardı fotolu postlara pinterestten alinti postlar atardı ,ifşa oldu , Çoğu kişi tanıyor, Muhtemelen sende tanıyorsun diye öyle şakasına yazmıştır arkadaş 😁
bikupakahvee 8162648 ya hiç de bakmak aklıma gelmemişti baktım şimdi Sema Yılmaz diye biri 🤣 ama gene Allah bilir kim yani tanımıyorum kxkdkd