elifuysal96 Merhaba hanımlar bebeğim 2 aylık.2 aydır pamuk kullanıyorum ıslak mendile geçmeyi düşünüyorum sizce erken mi ?
acimavi elifuysal96 geçmemenizi tavsiye ederim. Her ne kadar bebekler için olduğu söylense de içeriğinde muhakkak zararlı maddeler oluyor. Devam edebildiğiniz kadar pamuk ve suyla devam edin
Show_must_go_on elifuysal96 29 aylık hala pamuk kullanırım hem daha ucuz hemde daha sağlıklı diye düşünüyorum ben
Bebegimm1 Show_must_go_on nasıl ucuz nerden alıyorsunuz bende pamuk almak istedim ama ıslak mendilden daha pahallı oluyor şu yeni doğan ıslak mendilini alıp onu yıkayıp kullansam mı diyorum şuan e bebekde pamukda indirim gözüküyor ama tanesi nerdeyse 37tl ye geliyor çok pahallı
3kedili2bebekli elifuysal96 stok yapmadan deneyerek kullanın ben babyturcodan memnunum sleepy sevmedim mesela sanki sabun kalintili gibi köpüklü geldi bana unibaby pişik yapti vs gibi denemeler yaptim
sonbezbukucu kızım2 yaşında hala pamuk kullanıyorum 🙈 kakasını yapınca yıkıyorum, idrarını yapınca pamukla siliyorum
YgmrDru elifuysal96 sulu pamuk diyebilceginiz temiz içerikli prima aqua pure var fakat diğer ıslak mendillere göre pahalı maalesef .s
hazale966 elifuysal96 ben hep ıslak mendil kullandım sleepy newborn sarı olan. Memnunum🌸 pişik olmadık hiç🙂
Show_must_go_on Bebegimm1 bimden normal pamuk alıyorum 1 paketi 2 ay kadar gidiyor e bebekteki pamuklardan 1 tane alıp çantaya atıyorum dışarıda falan kullanmak için ama evde hep bimden alıyorum hatta bimde bulamadım 2 gün önce şoktan aldım 22 tl
Bebegimm1 Show_must_go_on bebekler için pamuk varmıymış hiç görmemiştim yada şu küçük makyaj silme pamugu var ondan mı aldınız
Ardenaden elifuysal96 gecme cunku kizima gecen bebek sepeti yaomisti gelin agzini 6 sylik bebegmn uni babyle sildm cocugn yuzu ciger oldu sileceksende sleepy naturellerdn al
Show_must_go_on Bebegimm1 Hayır ya bildiğimiz pamuk kopartıp ıslatıp 2-3’e ayırıp kullanıyorum hatta benden gören eltim, komşum, kuzenlerim hep öyle yapıyorlar artık hiç aklımıza gelmedi diye
elifuysal96 Bebegimm1 E bebekte var makyaj silme pamuğundan daha büyük dikdörtgen şeklinde bebek yağı ve içme suyu ile ıslatıp kullanıyorum.
Bebegimm1 Show_must_go_on işe yarıyorsa bende ondan alırım ıslak mendili insan kendine bile direk süresi gelmiyor teşekkür ederim 😁
Bebegimm1 elifuysal96 gördüm onuda fiyatı ıslak mendilden daha pahallıydı ilk cocugumda almıştım o zamanlar ıslak mendilden uygundu şuan tersine dönmüş 😂