Papatyannesi1 Annelerim oğluşum bugün sünnet oldu ve gece nasıl yatırmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum bugün çok zorlu geçti, siz bebişinizi nasıl yatırdınız
Prensim_06 Papatyannesi1 karton bardak koyuyordum benim oğlum 6.5 aylıkken oldu su fıtığı vardı ben ne kadar düz yatırsam da dönüyordu sürekli , ağrısı olduğu süre zarfında fitil vermişti bize doktor yatmadan veriyordum rahatlıyordu acısını alıyordu rahatsız olsa acısa dönemezdi 5-6 güne toparlamıştı şükür ama ilk gün çok zorlanmıştım
Burkiyyy Papatyannesi1 doktorun verdiği kremleri kullandım ama üç sonra kullandım oğlum 5 aylıktı yaptırdığım da . İlk çişini yaparken çok ağladı . Sonrası ağlama olmadı çok şükür de ama korkmuştu diye o zamanlar yabancılardan korkuyordu doktoru felan görünce korktuğu için biraz ondan ağladı . Sonra carpol vermişti bir de başka bir ağrı kesici Şuan ismini hatırlamıyorum 10 ay geçti çünkü üstünden öylece attlattık şükür . Besini çok sıkı bağlamayın bir de zeytin yağı yada kantaron yağı sürün iki gün sonrası o çabuk iğleştirir . Hayırlı olsun bu arada darısı damatlığına inşallah 🌸
elvanpolat Papatyannesi1 İki gün önce yaptırdım Doktor sargı bezini iki gün sonra çıkart dedi öyle yaptım Hafif üç kısmında sargı bezi kaldı yapışmış gibi çıkartamıyorum Dokununca canı acıyo ve ağlıyo Bebeğim 2 buçuk aylık 🥺
Dorukannes Ben 3 ay 20 gunluktu yaptırdım, sadece çıktığında ağladı bidaha aglamadi çok şükür gece felan, kendi bezinin içinde iyilesti, 4 saate bir calpol verdim, hiç bilmedi
0mehmet Ben bir buçuk aylıkken yaptırdım şimdi 2 aylık karton bardağın altını kesip üstünü pipisine koyup bezledim pipisi bezine değmediği sürece bir sıkıntı yaşamıyor ama çişini yaparken bir gün ağladı
Hanifeisrfl Ben doktorun verdiği kremleri düzenli kullandım,ve beziyle yatırdım . Herhangi ek bişey yapmana gerek yok
elvanpolat Zynpasll Allah kolaylık versin bugün üçüncü gün krem sürerken bile çok hareketli Sünnet dönemi çok zormuş İlk bebeğim o ağladıkça bende ağlıyorum 😭 Ve o yapışmış bi şekilde kalan bez beni çok tedirgin ediyor
Zynpasll elvanpolat siz çekerek çıkarmayın sakın ben nemli suyla bant yerlerini ıslatıp yumuşatıp çıkardım pipiye su değmesin öyle daha rahat çıktı
elvanpolat Öyle yaptım teşekkür ederim daha doğrusu eşim yaptı 😁 Ama pipiye su değdi çünkü tam pipinin üstündeydi biraz ağladı sonra sustu
khasret Papatyannesi1 bebeğimi geçen hafta yaptırdım sünnet.simdi 4 ay 3 günlük.ilk gece çok ağrısı oldu ağladı o kadar çok ağladı ki sünnet yaptırdımiza pişman oldum 🤣..ağrı kesici verdim.kucuk diye ha bire kucağımda uykuya dalıyordu ..sabah oldu sanki hiç sünnet olmamış gibi hayatmkza devam ettk