Momyasel Merhabalar nasılsınız? Bebeğim 10 aylık kız çocuğu annemler hep ay zayif fln diyorlar canımı sıkıyorlar yani erkek çocuğu görüyorlar aaa bak bu tombis kilolu seninki zayif. Yani erkek kız çocuğu gelişimleri farklı sağlığı da yerinde bebeğimin çok şükür. Peki siz anneler bebekleriniz nasil kilo alıyorlar ve aldılar neler verdiniz. Şimdiden teşekkür ederim
ikiprensesbebiss Momyasel benimki de aynı hep minyon zayıf deniliyor 9 ay 25 günlük 😄 kaç kilo sizinki
damladll Momyasel 10,5 aylık erkek bebek ve zayıf. Herkeste öyle diyor ama napalım yani genetik faktörü var, yaz dönemi iştahsızlığa var, ek gıda reddi var, var da var annelere çok yükleniliyor
Momyasel ikiprensesbebiss inanki en son 6 aylıkken fln doktora gittik hastaydı oznm bakmislardi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum benim gözümde iyi de işte insan ağzı olan herkes konuşuyor benim kızım belki fit kalmak istiyor 🤣🤣
Brownintens Benim kızım 21 aylık maşallahı var ama Oğlum zayıf mesela oğlum da 7 aylık evden çıkmadığım için kimse bana demedi zayıf vesaire ama ya da çevremde Öyle insanlar yok eleştiri yapacak ben takılıyorum haliyle bazen ek gıdayı yöneliyorum daha çok
Cucununannesi Ayy sorma 16aylik 10kilo suan ama yemiyor kan kahlilleri temiz her sey yolunda yuruyor enerji kay ediyor bu yuzden alamiyor kilo desemde kimse takmiyo herkes komsunun kazi daha tombul diyor🫠🫠 takma anam tombul olsa dikkat et obez olacak derler
Momyasel Cucununannesi ancak laf etmeyin biliyorlar ztn başka bildikleri hiç birsey yok sadece boş konus de başlarlar kaset gibi
hasibekar Momyasel inanırmısınız bugün dışarı çıktık kv gürdü ay çok zayıf ay niye böyle yemiyor mu felsn filan aslında gözümde normal ama onlar çok abartıyor ve bebegim herşeyi Red ediyor yemek istemiyor