findiginannesi_ AselLinamoms Çiçeğim öyle de senede. Bi para harcıyorsun milyonlar harcamıyon ki benim eşim de. Öyle 🤷♀️Çok tepki vermez ama niye aldın der ne gerek vardı falan falan
AselLinamoms findiginannesi_ sırf bu dırdırı çekmemek için çalışmak istiyorum ama bebeğim daha 2 yaşında
findiginannesi_ AselLinamoms Evden iş yapabilirsin örgü toka çok tercih ediliyor sunum peçetelleri etamin havlu setleri bende örgü toka yapıyordum oğlum doğunca bırakmıştım
AselLinamoms atlasbabyy iade oluşturuldu bende mesaj attım iadeniz oluşturuldu kargonuz gelise de sizde kalsın dediler
ndemir AselLinamoms ya bende 14 temmuzda verdim siparişi daha dün gümrükten çıktı aldıklarım bir aydan fazla gümrükte beklettiler malları şimdi kargoya verdiler bugün bir hafta da onu bekleriz yani berbat bir daha da yapmam alışveriş
atlasbabyy mmgndz para banka hesabına yaklaşık bir hafta on beş güne geçiyor , kargomda hala güncelleme yok 😭😭😭😭
prenses_prens_Annesi AselLinamoms geç ama geliyo kesin bı arkadaş siparis verdi geldi .bende sipariş vermiştim bir ay oldu heralde bakalım bekliyorum gümrükleme sürecinde yaziyo hâlâ