11F-R-F3 Az önce eşim fark etti burnundan değil de burnu tıkalıymış gibi ağzından nefes alıyor, yaşayan var mı normal mi arkadaşlar bilginiz var mı?
Ardeniko3001 11F-R-F3 ben yaşamadım ama bir doktorun paylaşımında görmüştüm. Burnu tıkalı olabilir mutlaka burnunu açın diyordu. Ağızdan nefes alınması istenmeyen bir durum sanırım. Bir bakın isterseniz belki işinize yarar
atlass1 11F-R-F3 burnu mutlaka tıkalıdır. Bebeğiniz ufak değilse serum fizyolojik uygulayıp çekin. Az önce bebeğimde de öyleydi geriden baya bir kalıntılar geldi rahatladı🥲
11F-R-F3 Az önce açtım burnunu ama ilerisi mi tıkanık acaba Bu ara burnu çok tıkanıyor açarken ağlıyor ama yine de açıyorum yoksa uykudan uyanıyor tıkalı olunca
11F-R-F3 Şimdi sallıyorum burnundan alıyor ağzı kapalı elhamdulillah acaba istekli mi yapıyor bilemedim .
Sevensevilen 11F-R-F3 sık sık burnunu temizleyin. Burundan nefes alamadıkları zaman ağızdan aliyorlar
11F-R-F3 atlass1 beş aylık bebeğim . Maşallah. Temizlemeye çalışıyorum sık sık. Bu ara da çok tıkanıyor nedense
gizemkili 11F-R-F3 benim kizimda öyleydi geniz eti çıktı 2 yaşında amilyt oldu iyikide olmuş çok sağlıklı şuan doktora getirdiniz mi çok tikaliysa da öyle nefes alır inşallah geniz eti değildir