Tinymom Kızlar iki gündür yoğun şekilfe ishalim var doktora gittim serum yapıp yolladı ilaç da vermişti içtim ama ile yaramadı onun dışında alternatif bir sürü şey denedim ama geçmedi. Salgın varmış sanırım. Yakalanan var mı ne kadsr sürede geçer bu akşam da otobüs yolculuğu yapacağım şansıma
meinkleinesbaby Tinymom eczaneden probiotik alın bağırsakları normale çevirir, en iyisi enterogermina sanirim en cok onu duydum bir de haslanmis patates iyi geliyor
Tinymom Patates, muz , probiyotik, kahve üstü limon , yoğurt üstü kuru çay , şeftali , erik ekşisi üstüne kuru kahve , kekik çayı, limon tuzu , ishal ilacı denedim ama ufak bir değişiklik bile yok
Laydaren Tinymom 1 kase yoğurt içine 1 çorba kaşığı nişasta koyup yiyin. En son ishal olan eşime yaptığımda kabız olmuştu 🥲
Laydaren Tinymom aaa o bile mi ? Bağırsak enfeksiyonu olabilir mi ? Yani basit bir bağırsak bozukluğu olsa bunlarla geçerdi
Tinymom Laydaren işte yolculuk yapmak zorundayım. Hatta yoldayım ama o kadar kötü durumdayımmki anlatamam