seyydamete aybarsmom34 ebe dediyse bildiği varmış demek ki haklı yani aslında. Bana da ye herşeyden kısma dedi de söz konusu fast food olunca işte
aybarsmom34 seyydamete Kesinlikle öyleee ve bende çok işe yaradı. Bebeğim harbiden azar azar yediğim için öyle birden gazlanmadı. Şimdi herşeyi yiyorum alıştı artık. Hemde zaten gazı kalmadı bu saatten sonra 😂
seyydamete Happybaby06 önerdiğiniz marka var mı? Daha önce hiç denemedim cünkü burger king ve burger yiyelim dışında
Happybaby06 seyydamete hmbrg var ankarada meshurdur yada pinar markaya ait hamburger alın evde yapın daha lezzetli olur bazı markalar için sentetik et diyorlar
crybaby seyydamete ben 62 ile hamile kaldım 80 le doğurdum 2,5 ay oldu işte 63 üm hemen gitti kilo ama hamilelikte zorladı bel fıtığı oldum hatta🤣
seyydamete crybaby bel fıtıgı sıkıntı valla heleki hamilelik dönemde daha zor. Suan bi sıkıntı yoktur insallahh
Alerjikrinit aybarsmom34 bence bu bile yanlış ben hiçbir şey yemedim 2 ay gazlıydı sonra geçti herşeyi yedim hiç de etkilemedi. Keşke 2 ay da yeseydim boşuna yemedim 🤣