Hasibe Merhabalar oto koltuğu onerisi olan var mi kullanan memnun kalan oglum 8 kg 0-18 mi almaliyiz 9-18 mi 9-36 mi tecrubeli olan bilgi verebilir mi
Bebekkaradag Hasibe Biz Nuna Rebl izofixli 0-18kg tercih ettik. Şu an 2 aylık. Doğduğundan beri kullanıyoruz, tavsiye ederim🙏🏼
Nilsmom Hasibe merhaba , bebek arabanız travel sistem mi ? Onun pusetini oto koltuğu olarak kullanabiliyoruz sanırım, kullanan var mı acaba arkadaşlar?
ArifeNurDuman Hasibe besafe iZ x3 isofixli aldık 9-18 kg 4 yaşa kadar kullanım sunuyor. Bebeğim şu an 8 kg 5 aylık olacak yakında. Çarpışma testlerinin hepsinden geçen ve yalnıza oto koltuğu üreten bir marka. Biraz pahalı ama çocuklarımızın güvenliğinin her şeyden değerli olduğu düşünülürse kesinlikle kaçınmamalı. Şiddetle tavsiye ederim.
NaimeYilmaz Nilsmom Ben kullandım bu zamana kadar ama ayakları dısarı cıkıyor Allah korusun bir kaza anında sorun olur dıye oto koltugu aldım
NaimeYilmaz Hasibe Daha 2 kere kullandım çok konforlu kuması cok guzel zaten yorumlara bakarak almıstım uzun yol deneyımım yok suan ama yatar pozısyonda kafası boşluğa kalıyor mınık bı yastık ile destekleyebılırım dıye dusunuyorum
Nilsmom NaimeYilmaz teşekkür ederim , biz henüz başlamadık da zaten pusette de hiç durmadık oto koltuğu şart 😊
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Onlardan alıcaktık bizde aslında ama bel destegı yok . Ayrı da alınabılır gerci..
NaimeYilmaz G_ADAN kemerlı olanı. 0-36 olan bi ısofixli var bir de kemerli zaten başka yok bıldıgım kadarıyla
NaimeYilmaz G_ADAN yok. Ama sanki pişman oldum 5-6 yatar kademesıne gecmıyormus kemer bağlantılı. isofix bağlantılıyla degıstırebılırım yarın arayıp öğrenıcem .
ArifeNurDuman Hasibe 9-18 alın tabiki. Çok Uzun zaman kullanım sağlayan ürünlerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 0 18 kg çok geniş kilo aralığı yeni doğmuş bebeğe de uyacak olan ürün 18 kg olunca bebeği rahatsız edebilir ya da dar, küçük gelebilir. 9-18 alın zaten bebeğiniz 9 kg olmak üzere ki bizimki de 8 kg ama rahat oturuyor içinde daha küçüğünü aldığımızı düşünemiyorum yani. Tabiki takdir sizin yine