mavi2601 Hametan kullandik gecmeyince hamazinc başladık ama sanırım bezden kaynaklı pişik oldu sleepy kullanıyoduk jenny willy denedim dün aksamdan beri o daha beter kabartti sarı sari sivilce gibi oldu ne yapıcam bilmiyorum ne önerirsiniz?
JollyBaby mavi2601 Hamazinc kullanıyorum hemen 2 3 sürmeye geçiyor. Bebej bezide goon kullanıyorum içeriği çok temiz hemde pişik yapmiyor
HeeSenCokBiliyon mavi2601 biz de sleepy kullanıyorduk yanık derecesinde pişik oldu bi sürü krem kullandık ama geçmedi sonra jenny willy ye geçip stafine ve fito kremi karıştırıp kullandık geçti çok şükür jenny willye devam edin kesinlikle sleepy den kat ve kat daha iyi
busraalanya mavi2601 Bugün bunu çekmiştim lazım olur diye çok iyi bir doktordur . Belki bu şekilde denersiniz
ymc516_ Travazol kullanabilirsiniz çünkü mantara dönmüş. Kantaron yagida çok iyi geliyor. Goon marka beze geçin sorun yaşamazsınız. Yıkayıp kurulayın ıslak mendiller daha kotu yapıyor bu pişik surecinde
ymc516_ mavi2601 evet satılıyor eczaneler de bana doktor hamazinc ve travazolu vermişti dediğiniz pişik yasadigimizda
mavi2601 HeeSenCokBiliyon bizde sleepy nin başlattığı pisigi daha çok arttırdı bebem natural önerdiler doğalmış ama sozde sleepy de doğaldı bakalım denicez
JollyBaby mavi2601 E bebek , migros buralarda var İnternettede satışı var. Pek sık bulunmuyor her yerde ben stok yapıyorm
sevilcn mavi2601 ben de çok zor geçirmiştim. Hamazinc filan hiç işe yaramadı. Bepantol baby sürdüm ıslak mendil mutlaka yıkayarak kullandım ve daha sonra poposunu bir bezle kuruladim bir iki dk havalandırıp kapattım öyle geçti.
ymc516_ mavi2601 travazolu günde iki kere sürdüm hamazinci de o şekilde farklı zamanlarda sürdüm. İnşallah hemen toparlar
sevilcn mavi2601 pamuk ile ıslatıp da denemiştim maalesef gecirmemisti bepantol ve en önemlisi kurulamak mutlaka kurulayin
mavi2601 ymc516_ travazol resmen sihirli bende sabah aksam olarak 2 kere sürdüm ve inanılmaz hızlı iyilestirdi cok şükür 🙏🏻