yasemin1812 Annişlerim , bebeğim doğsun şunu yapmayacağım asla yapmam dediğiniz neler var😂 Asla sallayarak uyutmam (Uyuttum) Benim en büyük asla yapmam dediğim şeydi ve ekstra piş piş açarak uyutuyorum 😭
_denizanasi yasemin1812 Asla telefon vermem eline derdim. Ama ara ara vermek zorunda kalıyorum durmuyorrrr🫣
lolitam yasemin1812 ohoo çok var neyi yapmam dediysem yaptım 3 cocuk olunca birinde yapmasam otekisinde yaptım 😂
yasemin1812 asli57 Aynıyız 😞 Sonrasını da düşünüyorum sallamayı nasıl bırakıcaz acaba hiçbir bilgim yok
Tatlican yasemin1812 Hep diyorum burdada en son cocukken bir cocuk senin baban cok sinirli dedi benimde gücüme gitti senin babanda hep kaza yapiyor dedim Sonra gözu kapali traktöru kullanan babm kaza yapti ogünden sonra insanlara mana vermeyede Asla demeyede korkuyorum
yasemin1812 lolitam 3 çocukla yapılır ama ya helal olsun valla maşallah bir çocukla deliriyorum ben 😂
aslhnkrts yasemin1812 bizim yatağımızda bizle beraber uyuyamaz demiştim , kocaman yatakta kızımla ikimiz uyuyoruz 😂 güya sadece beşikte uyutacaktım 😂
azraklkn yasemin1812 asla ayakta yemek yemesine izin vermem bi örtü açarım orda yer diyordum ve malesef öyle olmadı örtü acıyorum inadıma çekip atıyor oturmuyor ayakta geze geze yiyor. 😄😄
Ashellinko yasemin1812 Sallayarak uyutmam (sallandı) Oyuncaklar odasından dışaır çıkmıyxak (tuvalette bile var) Hiç kızmıycam (kızıyorum) Hep etkinlik yapıcam (arada bir ) 😂
keskinkalem Restorant tarzı yerlerde yemek yediririken telefon açan anneleri hiç hoş karşılamazdım,ben olsam açmam derdim. Ama gerçekten 15 dk bir şeyler yiyebilmek için mecbur açmak zorunda kalıyorum. Yoksa 1 dakika bile mama sandalyesinde oturtamıyoruz.
biroglanannesii1 yasemin1812 Asla sallayarak unutmam asla sesimi yükseltmem derdim sallayarak uyutuyorum ve 2 yaş sendromunda yaptığı bazı davranışlar varki akıl alır gibi değil ister istemez yapma onu yeme oraya dokunma diye ses yükseliyor 😂
lolitam yasemin1812 ben üçüncü cocuguda asla yapmam dedim valaha yaptım kendi isteğimle degildi ama doğdu 1 yaşında oldu bile 😂