[silindi] gamsse0 benimki öyle geldi ama farklı şeyler de etliliyomys yakın zamanda gecirilrn enfeksiyon filan deri testi genelde baz aliniyo alerji testinde
gamsse0 [silindi] Ben 10 gün önce grip oldum bir hafta antibiyotik vitamin ilaçları vb kullandım randevumu daha önceden almıştım gittim mecbur ve total ige bende 2500 çıktı doktor korkulacak bi şey yok ileri tetkit yapıcaz dedi ve 5 tüp kan gaita testi felan aldı sonuç 1 ay çıkıyormuş korkuyorum 😖
[silindi] gamsse0 aynısı 4 yaşındaki oğlumda oldu 3222 çıkmıştı ben çok korktum alerji diye , sonra test yapıldı çıkmadı alerji Gaita testi ve bağırsakta parazit olmasından suphelendiler 2 tane hastalika bakcaklar bizimkide daha çıkmadı uzun sürer zaten dedi
[silindi] gamsse0 Entomoeba histolytica, Giardia lamlia Hastalıkların adı bunlar e nabizda hastane ziyaretlerinin ordan istenilen tetkitleri gorebilirsin
gamsse0 [silindi] Bende dün 5 tüp kan ve kaka testi verdim ama sonuç çıkması 1 ayı geçermiş çok tedirginim internetten araştırınca kötü hastalıklar felan da yazıyor size doktor nasıl bi açıklama yaptı acaba
[silindi] gamsse0 bizede geç çıkar bu süreç içerisinde çocuk enfeksiyon, gastroenteroloji ve endokrin bölümde gidin dedi
gamsse0 [silindi] Bana böyle bi şey demediler ya gitsem mi acaba bende çocuk için mi dedi sizin içinde dediler mi
[silindi] gamsse0 çocuk için dediler yok benimkini direk enfeksiyona bağladılar gelicek ay yine bı bakalım dediler