vaveyla_1 Oğlum 2 yaşına girmek üzere bir haftadır ishali geçmiyo dün akşam doktor antibiyotik başlattı ama hala ishal yoğurt hiç yemez onun dışında bildiğiniz etkili direk kesecek bişey varsa söyler misiniz lütfen
crybaby vaveyla_1 reflor alın Çocuklar için olanı var eczanelerde probiyotik zaten bir yan etkisi de olmaz hemen keser
ebrar0102 vaveyla_1 Eczanelerde probiyotikler var ama doğal probiyotik olarak yoğurt yedirmenizi tavsiye ederim
vaveyla_1 Bu arada muz kraker bunlar sürekli veriyorm şeftali az yiyor iştahsız oldu zaten ishal başladığından beri
Sedacoo Yoğurt ve nişasta 1 kaşık yoğurda 2 kaşık nişasta Deneyin tek kullanımda etkisini göreceksiniz
vaveyla_1 ebrar0102 evet probiyotik yazmış zaten ama ne suda ne yoğurtta asla içmiyo ağzına koyduğum an tükürüyo
vaveyla_1 YSR1810 hiçbirini denemedim çünkü kuzenim yoğurdun içine bi çay kaşığı kahve koy ishali kesiyor demişti onu denedim zorla bir iki gün bir iki kaşık verebildim gerçekten faydası oldu geçti bu arada normal Türk kahvesi var ya o yani nescafe falan değil