Kmlll Kızlar instagram kapanıp açıldıktan sonra reelslerde etkileşim azaldı sanki dijital içerik üreticisiyimde ondan dedim ya da bende mi sorun var sizde de oluyor mu bu durum
Deletedmom_111 Kmlll takip ettiğim 1-2 kişi var onlarda aynı dertten muzdarip. Bi sıkıntı var sanırım 🤷🏼♀️
caylavyu Kmlll Genel bir sorun var sanırım etkileşimle alakalı takip ettiğim kişilerde aynı sorun var. Sizin kullanıcı adınız nedir?
Kmlll AslanKadini aynen sanki öyle gibi geldi bana reelslerimde etkileşim vardı gene iyi kötü şimdi düşüşlerde çok fazla sorun yaşayan var mı benim gibi
Kmlll Kocamdaaakocammm ya baya oluyor postuma yazmıştı daha önce hoşuma gitmeyen yorumda bulundu bende engellemiştim ama maşallah her postuma yazıyor hala takıntılı zarar bana bu sistemde engellediğin zaman yorum yapmama özelliğine gelse kız beni görüyor herhal
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kocamdaaakocammm kanka unutmuştum ama şimdi hatırladım. Postları inandırıcı gelmiyor gibi bişeu yazmıştım. Çünkü arka arkaya 2post atıyor ikisi de birbirinden çelişkili. O yüzden yazdım zaten takip etmek isterim diye 😂engellediğini bilmiyordum sjsjsj
merve171214 Kmlll Genel olarak herkeste aynı sorun var sanırım postlarımın hepsi keşfete düşüyordu istatistiklerim 1 milyon üstüydü ama şuan aşırı bir düşüş var 21 binlere düşmüş bir tek hikaye izlenmelerim yüksek güncelleme gelecek diyorlar da bakalım
Kmlll Kocamdaaakocammm şuan bende engelli görmüyorum ne dediğini lütfen postumdan uzak durun benden de uzak durun
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kocamdaaakocammm bide şey yazmışım bak üşenmeden baktım 😂 Saat başı post açıp hayatınızı dökmeyin bence buraya yazmışım.