ssongull Eylül ayında 3 aylık olacak kızımla beraber otel tatılıne gıdecegız banyosunu nerede yaptıracagımı bılemedım. Mevcut kuvetı halıyla buyuk ve onu götürme imkanım yok maalesef. Daha once deneyımleyen veya bır fıkır vermek isteyen var mıdır 🙏
[silindi] ssongull Gecen sene benim kizimda 3aylikti tatile gittigimizde ben dusta kucagimda dizime havlu koydum dizime yatirip oyle yikadim
cinarcinar ssongull kucağınıza alıp yıkayabilirsiniz zorlanırsanız siz kucağınızda tutarken eşiniz yardımcı olabilir biz o şekilde yapmıştık
katilcivciv ssongull lavaboya havlu serip yikayanlarin reelsini görmüstüm çok pratikti bende o şekilde yapardim
muzisderler ssongull kucağınızda yaptırın ben iki buçuk aylıktan beri kucağımda yıkıyorum bunu daha çok seviyor
inarches ssongull 2,5 aylıktan beri kucağıma alıp yıkıyorum babasıda suyu tutarak yardımcı oluyor bu şekilde yıkamak diğer türlü yıkamaya göre daha kolay
kucukprensannesi ssongull ben hep 9 aylık olana kadar kucağımda yıkadım çok kolay geldi. Şuan 11 aylık ağırlaştı ve hareketlendi banyo oturağı var onda yıkıyorum. Kucağınızda rahatlıkla yıkayabilirsiniz.