_tospikannesi Kızlar kocaman yaz ayında pişik olmayan evladım ek gıdadan mıdır nedır pişik oldu poposu kıpkırmızı idrar ya da kaka yapınca kıyamet kopuyor. Bu krem geçirir mi ne önerirsiniz 2 gündür mahvetti benı
Balbal1 _tospikannesi canim bizde öyleydik burda postta yazmıştım hatta ve aldım ilk sürmede bile etkisini gördüm kesinlikle al geçmiş olsun 😊
elizinannesi-19 _tospikannesi bazı bebeklerde bazı pişik kremleri etki etmiyo. Teyzem de bebeğine ne kremler kullandı zeytinyağı ksntaron yağı neler neler geçmedi bi türlü. Eğer geçirmezse( baby&care incia pişik kremi) var onu deneyebilirsin. Çok çok memnunum ve kime tavsiye ettiysem memnun kaldı.
04112019 _tospikannesi ilk önce pişiği geçiren bir krem kullanmalısınız scoderm pişik önleyici tedavi edici değil ıslak mendil kullanmayın sık sık yıkayın TROSYD deri kremi kullanabilirsiniz
Tontisimm Çok iyi bir krem ama sürünce hemen bez bağlamayın biraz hava alsın doktor bana öyle demişti. kızımın diş dönemlerinde hep pişik oluyor sudocrem sadece fayda ediyor
_tospikannesi 04112019 o kremıde duydum ama sürünce yakıyor diyenler olmuş bizimkine idrar değse kıyamet kopuyor ondan cesaret edemedim
04112019 _tospikannesi sanmam biz kullandık sorun olmadı bide yanık merhemi sürüyorlarmış yanmasını alsın diye ama ben kullanmadım sadece duydum