zeynepsena24 İyi geceler😋 bebeğim 3 ay 4 günlük 2. Ay asısında sağlık ocağında bıngıldagının erken kapanmaya başladığını d vitaminini doktor gözetiminde kullanmamız gerektiğini söylediler. Doktora gittik ve kabızlık şikayetimiz de vardı bir süre ara verelim 3. Aydan itibaren devam edelim kilo başı bir damla verelim dedi doktorumuz. Ben sağlık ocağının verdiği Damla’yı kullanmak istemediğimi söyleyince parabensiz bir damla reçete etti ama ben onu kaybettim🤦🏻♀️ Eczacımız tanıdık ve Bugün eşime eczaneden parabensiz bir damla istemesini onun yönlendirmesi ile almasını söyledim. Bakmışlar beraber ve Ferro sanol -b şurup vermiş diğer damlaların hepsinde paraben olduğunu ondan şurup verdiğini söylemiş ama benim hiç içime sinmedi internette baktığım kadarıyla 4. Aydan itibaren şuruba başlanıyor. Zaten bir ay kadar bekledik şimdi en kısa sürede başlamak istiyorum . Sağlık ocağıyla ve doktorla yarın iletişime gecicem ama size sorum şu ki 3 aylık bebeklerinize d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Ferro sanol şurup veren var mı?
Mehtaptvz zeynepsena24 d vitamini olarak purdevita d3 kullanıyoruz zeytinyağı ve d3 birini iceriyor paraben,seker ,BHA katkı maddesi falan içermiyor doktorumuzun onerisiyle bizde kullaniyoruz sizde doktorunuza sorun tabi yinede
zeynepsena24 Mehtaptvz eczanede nasılda böyle bişey verdiler anlamadım ki. Sizin de bebeğiniz 3 aylık değil mi?
zeynepsena24 [bilinmeyen] ocean sidofer wellcare bende bunları araştırmıştım aslında ama karşımda Ferro sanol görünce şok oldum. Bebeğiniz ne kadarlık ve ne süredir kullanıyorsunuz? Kabızlık gaz vs her hangi bir problem yaptı mı? Yapmadıysa eğer wellcare çok duydum bende onu denemek isterim
zeynepsena24 Pinardefne sanırım bende bir sağlık ocağına uğrayıp wellcare almaya gideceğim 🤗 teşekkür ederim